Gezondheid vanuit de darmen Woe. 30 januari 2019 – 19:00-20:00 uur

Onze dietist Reineke Koldewijn-Erdbrink heeft in 2017 een verdiepingscursus ‘therapeutische microbiologie’ afgerond en is daarmee naast diëtist, ook ‘darmfloratherapeut’. Sinds die tijd werkt ze naast haar consulten bij Chiropractie Leiden, ook als therapeut voor Nienke Gottenbos, zelf darmfloratherapeut en auteur van o.a. ‘De poepdokter’. Nienke Gottenbos is ook voedingsdeskundige en frontvrouw/oprichter van ‘De Groene Vrouw’.
Graag deelt Reineke tijdens dit themabuurtje haar kennis over het belang van een gezond darmflora. Verder gaat ze in op veel voorkomende klachten, legt de oorzaak ervan uit en vertelt ze wat wij zelf kunnen doen om van de klacht af te komen.

Bent u benieuwd naar de gezondheid van uw darmen? Wilt u meer weten over voeding en wat u darmen goed doet? Wilt u meer horen over oplossingen voor PDS e.d.? Schrijft u in voor het thema-uurtje (bel hiervoor ons 071-5127788) en ga naar huis met ‘food for thought’! U kunt u ons een mailtje sturen naar info@chiropractieleiden.nl.

Inschrijven


InschrijfformulierDhr. Mevr.

Velden met een * zijn verplicht.


Nieuws

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Gezondheid vanuit de darmen Woe. 30 januari 2019 – 19:00-20:00 uur
Meer informatie

Visueel zien Woe. 13 maart 2019 om 19:00-20:00 uur
Meer informatie