Chiropractie

De wervelkolom beschermt het ruggenmerg dat samen met de hersenen, het centraal zenuwstelsel vormt. Wanneer er zich hier functiestoornissen voordoen, dan ontstaan er storingen in de doorstroming van zenuwimpulsen. Deze functiestoornissen veroorzaken zenuwirritaties die zich kunnen uiten in nek-, schouder-, arm- en hoofdpijnklachten. Maar ook in rugproblemen zoals spit, ischias, hernia en artrose. Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de klachten die chiropractisch behandeld kunnen worden, gaat u naar www.chiropractie.nl.

 

 

 

Meer informatie

Blijft u na het ‘surfen’ toch met vragen zitten, dan heeft u ook de mogelijkheid om ons een e-mailtje te sturen, waarin u uw persoonlijke vraag kan stellen of de chiropractor om advies kan vragen: info@chiropractieleiden.nl

De service is gratis en is zowel voor bestaande als voor toekomstige patiënten bestemd.
We willen u er wél op wijzen dat het maken, verzetten of annuleren van afspraken, uitsluitend via de telefoon kan plaats vinden.

Bij de Nederlandse Vereniging Patiënten Chiropractie (NVPC) of bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) kunt u informeren of een chiropractor aangesloten is bij de door Nederland erkende instanties.
NVPC, tel. 0492-535167
NCA, tel. 0513-412041, www.chiropractie.nlNieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie