De praktijk

Sinds 1990 begeleidt Chiropractie Leiden mensen naar optimale gezondheid door iedereen de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Dit doen wij door onze wetenschappelijk kennis en praktijkervaring te delen en vanuit ons hart. Kwaliteit en dienstverlening staan bij ons voorop.
Vanuit deze visie benaderen wij iedereen als een uniek mens en nemen chiropractoren bij Chiropractie Leiden de nodige tijd om een uitvoerig lichamelijk onderzoek te verrichten, een diagnose te stellen en vervolgens samen met u een behandelschema te bespreken.

Dankzij onze bekwaamheid in verschillende chiropractische technieken en de specialisatie in chiropractische functionele neurologie kunnen wij de chiropractische zorg bieden die bij u past. Omdat wij ons niet uitsluitend houden bij de manifestatie van het probleem maar ons liever richten tot de kern van de aandoening, zullen wij tijdens de behandeling veelal ook houding, voeding en beweging aanspreken. Chiropractie is een academische opleiding die zonder medicijnen de balans in het zenuwstelsel van de mens nastreeft. Dit bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Onze behandelingen worden aangevuld met ’thema-uurtjes’ waarin vakbekwame teamleden worden ingezet om de samenwerking tussen patiënt(e) en behandelaar te versterken en ervoor te zorgen dat een goede gezondheid behouden wordt als er geen klachten meer zijn.
Tenslotte is goed contact tussen Chiropractie Leiden en de specialisten, huisartsen, therapeuten en sportscholen van de regio een belangrijk uitgangspunt van de praktijk, omdat een multidisciplinaire aanpak voor een patiënt(e) tot het snelste herstel leidt.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie