De chiropractoren

Jeroen Postma

Jeroen Postma

Jeroen Postma werd in Engeland geboren – uit Nederlandse ouders – en groeide op in Amerika. Hier studeerde hij chiropractie aan het Northwestern College of Chiropractic in Minneapolis, Minnesota.

In 1988 kwam hij naar Nederland om kennis te maken met zijn oorsprong. Hij was in een groepspraktijk te Heemstede werkzaam tot 1990, waarna hij in september van dat jaar zijn eigen praktijk opende in Leiden.

Jeroen Postma heeft een post-academische graad in chiropractische functionele neurologie (DACNB). Deze opleiding stelt chiropractoren in staat, binnen hun beroepsveld, patiënten met bepaalde neurologische aandoeningen meer doelgericht te behandelen.

Verder is Jeroen Postma docent en medeoprichter van Brain & Neuroplasticity, een entiteit dat nascholingscursus verschaft in functionele neurologie, aan collega chiropractoren.


Jacques Botes

Jacques Botes

Jacques Botes verhuisde samen met echtgenote Irene, vanuit Zuid-Afrika naar Nederland.

De heer Botes is een fervent wielrenner en het is wellicht niet toevallig dat hij voor Nederland koos om een nieuw leven op te bouwen.

Tot zijn verhuizing is Jacques Botes in Durban (Zuid-Afrika) werkzaam als chiropractor. Hij werd opgeleid aan de Durban University of Technology (DUT).

Naast chiropractie, heeft Jacques Botes bewegingswetenschappen gestudeerd. Hij is daarom altijd erg betrokken geweest bij sportverenigingen en daardoor goed bekend met sportblessures. Onlangs is zijn sterke interesse in sport bekroond met een post-graduate diploma in de specialisatie sportchiropractie.

Chiropractor Jacques Botes voert op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag praktijk. Ook zal hij één keer per maand op zaterdagochtend medepraktijk voeren.


Yunju Lee

Yunju Lee

Yunju Lee is in Zuid-Korea geboren maar woonde vóór haar komst naar Nederland, lange tijd in Engeland, waar zij werkzaam was als chiropractor in Leicester.

Mevrouw Lee is in het verleden vaak in Nederland geweest. Ze werd verliefd op dit land en besloot een een aantal jaren geleden dat hier haar plek moest worden.

Chiropractor Lee’s aandacht gaat uit naar (zwangere) vrouwen, baby’s en kinderen.

Mevrouw Yunju Lee voert praktijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.


Annefloor Broekhuijsen

Annefloor Broekhuijsen

Annefloor Broekhuijsen is geboren en getogen in Leiden. Nadat ze haar diploma mensendieck therapeute had gehaald, wist zij al dat zij zich verder wilde specialiseren. Jeroen Postma moedigde haar aan om chiropractie te studeren. Ze ging naar Engeland voor de masteropleiding chiropractie en studeerde af aan de Anglo European College of Chiropractic (AECC) te Bournemouth.

Annefloor Broekhuijsen kwam een tijdje geleden ons team versterken en voegt een slimme mix van ervaring en jong talent toe.

Ze gaat zich verdiepen in functionele neurologie en wil ze tevens gaan richten op ouderen.


De ondersteuning

Onze behulpzame praktijkondersteuners staan u graag te woord. Bij hen kunt u terecht voor het maken van afspraken, maar ook voor algemene vragen over chiropractie of uw behandelingsverloop.
Allen hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg en de dienstverlenende sector. Ze zijn professionals met verstand van mensen.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Onze chiropractoren en ondersteuning Maak kennis met ons