De chiropractoren

Jeroen Postma

Jeroen Postma

Jeroen Postma werd in Engeland geboren – uit Nederlandse ouders – en groeide op in Amerika. Hier studeerde hij chiropractie aan het Northwestern College of Chiropractic in Minneapolis, Minnesota.

In 1988 kwam hij naar Nederland om kennis te maken met zijn oorsprong. Hij was in een groepspraktijk te Heemstede werkzaam tot 1990, waarna hij in september van dat jaar zijn eigen praktijk opende in Leiden.

Jeroen Postma heeft een post-academische graad in chiropractische functionele neurologie (DACNB). Deze opleiding stelt chiropractoren in staat, binnen hun beroepsveld, patiënten met bepaalde neurologische aandoeningen meer doelgericht te behandelen.

Verder is Jeroen Postma docent en medeoprichter van Brain & Neuroplasticity, een entiteit dat nascholingscursus verschaft in functionele neurologie, aan collega chiropractoren.


Justin Petzer

Justin Petzer

Justin Petzer (34) verhuisde samen met echtgenote Gina, vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Zij leerden elkaar kennen tijdens de opleiding chiropractie in Durban.

De heer Petzer heeft een erg atletische achtergrond, beoefent graag yoga, houdt van kajakken en heeft in het verleden ook aan lange afstand zwemmen en hardlopen wedstrijden meegedaan. Het is wellicht niet toevallig dat hij voor een waterland als Nederland koos om een nieuw leven op te bouwen.

Justin heeft al vele jaren ervaring als chiropractor en leidde een eigen praktijk in Kaapstad (Zuid-Afrika) tot zijn verhuizing naar Nederland. Hij werd opgeleid aan de Durban University of Technology (DUT).

Chiropractor Petzer is altijd erg betrokken geweest bij sportverenigingen en daardoor goed bekend met sportblessures. Lange tijd was hij team manager van een rugby club in Durban. Zijn sterke interesse in sport en beweging heeft hij bekroond met een post-graduate diploma in de specialisatie sportchiropractie.

Chiropractor Justin Petzer voert praktijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.


Kim Schoenmakers

Kim Schoenmakers

Kim Schoenmakers verhuisde vanuit Engeland naar Nederland om samen met haar Nederlandse vriend -ook chiropractor- in Nederland een toekomst op te bouwen. Zij komt oorspronkelijk uit Duitsland -zou je niet zeggen met zo’n Nederlands klinkende naam- maar spreekt voortreffelijk Nederlands.

Zoals haar collega’s, is ook mevrouw Schoenmakers geschoold om alle leeftijden en klachten te behandelen. Echter haar belangstelling gaat vooral uit naar (zwangere) vrouwen en kinderen. De komende jaren denkt mevrouw Schoenmakers zich meer te gaan specialiseren in deze categorie patiënten en ook in functionele neurologie -deels een reden waarom ze juist voor Chiropractie Leiden koos.

Mevrouw Schoenmakers heeft een Masterstitel chiropractie van de AECC University College te Bournemouth, Engeland.

Zij is graag sportief bezig. In het verleden heeft ze vooral paardgereden. Tegenwoordig is ze vaak in de sportschool en doet ze aan functionele training.De ondersteuning

Onze behulpzame praktijkondersteuners staan u graag te woord. Bij hen kunt u terecht voor het maken van afspraken, maar ook voor algemene vragen over chiropractie of uw behandelingsverloop.
Allen hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg en de dienstverlenende sector. Ze zijn professionals met verstand van mensen.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie

Onze chiropractoren en ondersteuning Maak kennis met ons