De chiropractoren

Jeroen Postma

Jeroen Postma

Jeroen Postma werd in Engeland geboren – uit Nederlandse ouders – en groeide op in Amerika. Hier studeerde hij chiropractie aan het Northwestern College of Chiropractic in Minneapolis, Minnesota.

In 1988 kwam hij naar Nederland om kennis te maken met zijn oorsprong. Hij was in een groepspraktijk te Heemstede werkzaam tot 1990, waarna hij in september van dat jaar zijn eigen praktijk opende in Leiden.

Jeroen Postma heeft een post-academische graad in chiropractische functionele neurologie (DACNB). Deze opleiding stelt chiropractoren in staat, binnen hun beroepsveld, patiënten met bepaalde neurologische aandoeningen meer doelgericht te behandelen.

Verder is Jeroen Postma docent en medeoprichter van Brain & Neuroplasticity, een entiteit dat nascholingscursus verschaft in functionele neurologie, aan collega chiropractoren.


Justin Petzer

Justin Petzer

Justin Petzer (34) verhuisde samen met echtgenote Gina, vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Zij leerden elkaar kennen tijdens de opleiding chiropractie in Durban.

De heer Petzer heeft een erg atletische achtergrond, beoefent graag yoga, houdt van kajakken en heeft in het verleden ook aan lange afstand zwemmen en hardlopen wedstrijden meegedaan. Het is wellicht niet toevallig dat hij voor een waterland als Nederland koos om een nieuw leven op te bouwen.

Justin heeft al vele jaren ervaring als chiropractor en leidde een eigen praktijk in Kaapstad (Zuid-Afrika) tot zijn verhuizing naar Nederland. Hij werd opgeleid aan de Durban University of Technology (DUT).

Chiropractor Petzer is altijd erg betrokken geweest bij sportverenigingen en daardoor goed bekend met sportblessures. Lange tijd was hij team manager van een rugby club in Durban. Zijn sterke interesse in sport en beweging heeft hij bekroond met een post-graduate diploma in de specialisatie sportchiropractie.

Chiropractor Justin Petzer voert praktijk op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.


Yunju Lee

Yunju Lee

Yunju Lee is in Zuid-Korea geboren maar woonde vóór haar komst naar Nederland, lange tijd in Engeland, waar zij werkzaam was als chiropractor in Leicester.

Mevrouw Lee is in het verleden vaak in Nederland geweest. Ze werd verliefd op dit land en besloot een aantal jaren geleden dat hier haar plek moest worden.

Chiropractor Lee’s aandacht gaat uit naar (zwangere) vrouwen, baby’s en kinderen.

Mevrouw Yunju Lee voert praktijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.


Myriam Delamarre

Myriam Delamarre

Chiropractor Myriam Delamarre (35) is in Versailles geboren. Haar master diploma chiropractie behaalde ze aan de Institut Franco-Européen de Chiropraxie in Toulouse, Frankrijk. Zij woont sinds november 2020 in Nederland samen met echtgenoot Yan en zoontje Matteo.

Voordat ze in Nederland kwam, heeft chiropractor Delamarre in Frankrijk haar eigen praktijk geleid en daarna ook in Washington D.C. Mevrouw Delamarre is een ervaren chiropractor met een breed interesse voor zowel jong als oud.

In haar vrije tijd rijdt mevrouw Delamarre graag paard, beoefent ze graag wintersporten en duikt ze.

Mw. Delamarre ziet patiënten op maandag, dinsdag en donderdag.


De ondersteuning

Onze behulpzame praktijkondersteuners staan u graag te woord. Bij hen kunt u terecht voor het maken van afspraken, maar ook voor algemene vragen over chiropractie of uw behandelingsverloop.
Allen hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg en de dienstverlenende sector. Ze zijn professionals met verstand van mensen.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Onze chiropractoren en ondersteuning Maak kennis met ons