Functionele neurologie

Na het behalen van de master titel chiropractie, bestaat er de mogelijkheid voor chiropractoren om zich verder te specialiseren (net zoals ook andere medische disciplines dit doen). De tweejarige vervolgopleiding bij het gerenommeerde Carrick Institute laat chiropractoren toe om zich in de werking van het zenuwstelsel nog verder te verdiepen. Zo hebben chiropractoren met een extra opleiding in ‘functionele neurologie’ een veel bredere kennis van de communicatie tussen hersenen en lichaam. Signalen vertrekken vanuit onze hersenen, via het zenuwstelsel naar onze spieren en organen. Een goed begrip van hoe deze impulsen worden gestuurd en ontvangen, levert een veel nauwkeuriger diagnose en een gerichter behandelprogramma op met een sneller en blijvend resultaat.

Vergeet niet dat ‘pijn’ een ‘signaal’ is van ons lichaam dat wijst op een dieperliggend probleem. Het is belangrijk ‘het probleem’ nauwkeurig in kaart te brengen, zodat wij samen kunnen werken aan een blijvend resultaat.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie