RightEye® onderzoek

Wat kan eyetracking over uw gezondheid zeggen?

Graag introduceert Chiropractie Leiden u het RightEye® oogmeetsysteem. RightEye® biedt uniek inzicht in de werking van uw visueel systeem. Omdat het visueel systeem via het zenuwstelsel gekoppeld is aan de wervelkolom, is de informatie, verkregen via een RightEye® test , voor chiropractoren vaak van belang. De RightEye® oogmetingen kunnen onderliggende gezondheidsproblemen opsporen, basistesten uitvoeren voor hersenschudding, herstelprogressie meten en sportactiviteiten verbeteren (door geoptimaliseerde oogcoördinatie). Ook kan RightEye® onderzoek ertoe leiden dat men bepaalde ziektes eerder detecteert . RightEye onderzoek kan tevens bepaalde visuele aandoeningen traceren die kunnen resulteren in problemen met lezen, zien en leren. Als klant heeft u toegang tot uw RightEye® rapportage, resultaten en oefeningen via een beveiligde internetverbinding.

Een RightEye Brain Health EyeQ® onderzoek test de functie van uw visueel systeem aan de hand van uw oogbewegingen (zoals horizontale beweging, verticale beweging en snelheid,
Meer informatie over de RightEye Brain® protocollen vindt u op de volgende website: https://righteye.comNieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie