Events

Introductieavond Woensdag 22 november 2023 om 19:00-20:00 uur

Body Mind Release Traject bij therapeute Rachel Noach

Body Mind Release is een methode om de innerlijke oorzaak van al onze levensklachten te achterhalen en gericht aan te pakken. De innerlijke oorzaak, ook wel onze ballast genoemd, bestaat uit beperkende gevoelens, beperkende gedachten, angsten en beperkende levensprogramma’s die we bij ons dragen. Gecombineerd met het verlies van positieve gevoelens. 

Deze ballast bepaalt voor 95% hoe jij denkt, je voelt, reageert en handelt. Dus niet jij hebt de regie over jouw leven, maar de ballast die jij bij je draagt.

Door tijdens een traject van 8- 10 weken deze emotionele ballast los te laten en je verloren positieve gevoelens weer terug te halen, zal je al snel meer rust, balans, hernieuwde energie, zelfvertrouwen, levensvreugde en persoonlijke groei gaan ervaren. 

Het bijzondere aan deze methode is dat het niet alleen een uiterst vriendelijke methode is, maar ook heel effectief en duurzaam.

Wilt u hier meer over weten? Schrijf in en kom naar deze vrijblijvende introductieavond!

Introductieavond Body, Mind Release & Interventie Woensdag 29 november 2023 – 6:45-7:45

In onze ervaring als chiropractoren, zien wij vaak dat klachten een psychosomatisch component hebben. Dit is de reden dat wij therapeute Rachel Noach onlangs uitnodigden om deel uit te komen maken van Team Chiropractie Leiden. Body Mind Release is de methode dat ze gebruikt om de innerlijke oorzaak van al onze levensklachten te achterhalen en


Lees verder & inschrijven


Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Introductieavond Body, Mind Release & Interventie Woensdag 29 november 2023 – 6:45-7:45
Meer informatie