De drie pilaren

Woensdag 12 september 2018 – 19:00-20:00 uur

In deze lezing leert u hoe u zelf de drie pilaren van uw gezondheid kunt verbeteren en zo uw vitaliteit terug kunt vinden en behouden : •fysieke pilaar, •chemische pilaar em •emotionele pilaar. We vertellen u hoe u ervoor kunt zorgen dat u per dag voldoende beweging krijgt. Verder krijgt tips en oefeningen voor op het werk en leggen wij uit waarom een reguliere chiropractische behandeling goed voor u is.

Inschrijven voor een thema-uurtje kunt u doen bij de assistente van Chiropractie Leiden, via email of telefonisch. Wilt u een vriend, collega of buurvrouw meenemen? Geen probleem! Geef hem of haar op en wij reserveren een plekje!

Meld u tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt en dit thema-uurtje wordt gegarandeerd een grote hit!

(Patiënten en niet-patiënten welkom. Chiropractie Leiden organiseert dit graag voor u omdat meer kennis tot een sneller herstel zal bijdragen en aan het voorkomen van een recidief).

Uw privacy en uw persoonsgegevens

(GDPR, als gevolg van de European Privacy Regulation 2016/679)

Chiropractie Leiden gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Chiropractie Leiden deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Chiropractie Leiden bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Chiropractie Leiden houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Chiropractie Leiden vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Chiropractie Leiden informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Chiropractie Leiden informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Chiropractie Leiden informeert patiënten indien Chiropractie Leiden bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.

U kunt hiervoor gebruik maken van het formulier invullen:

Heer / Mevrouw
Initialen
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw berichtNieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie