Somatische therapeute

Per april 2023 versterkt Natalie Heller team Chiropractie Leiden. Wij zijn al heel lang op zoek naar iemand die de chiropractie behandeling kan aanvullen met de juiste massage-techniek en oefentherapie. Iemand die onze visie deelt, waarbij de behoeften van de persoon centraal staan. Natalie is iemand met veel kennis van de werking en ontspanning van spieren. Deze therapeute is bekend met de danswereld. Na internationale ervaring met verschillende dansgroepen, is ze in Nederland docent danstechnieken aan de Universiteit Leiden. Verder heeft ze frans en filosofie gestudeerd aan Oxford University in Engeland. Zij is half Grieks en half Engels maar woont al lange tijd in Nederland. Ze spreekt daardoor voortreffelijk Nederlands. Verder heeft ze een Franse partner en twee lieve kindjes van 5 en 7.

Natalie helpt u graag met de ontspanning van uw spieren en de verbetering van uw postuur en core in sessies van 60 minuten. De aandacht zal gaan naar het herstel van spieren en pezen (bindweefselmassage). Natalie gebruikt hiervoor ‘myofasciale technieken’ en zoekt de spanning van pezen in balans te brengen. ‘Myofasciale technieken’ is de benaming die men geeft aan nieuwe en veelomvattende test- en behandelmethodieken. De behandelaar spoort ‘de zwakke schakels’ binnen het spier- en zenuwstelsel op. De methodes zijn gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering. Het is ideaal om dit in combinatie te boeken bij uw chiropractieafspraak. Maar u kunt uiteraard ook bij ons aan de balie een aparte afspraak maken voor Natalie voor een therapeutische massage of voor concrete oefentherapie.Nieuws

Waarom het belangrijk is dat ouderen blijven bewegen.
Meer informatie

Chiropractie Leiden ‘in the spotlight’
Meer informatie

Slaap jezelf gezond.
Meer informatie

Wat is het verschil tussen fysiotherapie en chiropractie?
Meer informatie

Events

Uw gezondheid verdient op elk moment uw aandacht. Wij houden onszelf en u graag op de hoogte o.a. door verschillende activiteiten.

Bagage loslaten met Body Mind Release techniek. Dinsdag 14 mei 2024 – 18:45-19:45
Meer informatie

Spine Screening Clinic. House of Sport Leiden. Woensdag 5 juni 2024 19:00-21:00 uur.
Meer informatie